ab federn sonderanfertigung schenkelfeder

Torsieveren als op maat gemaakte producten

Torsieveren worden voornamelijk gebruikt in roterende toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt voor het leveren van koppel en belasting, met afstanden tussen de windingen. Toepassingen variëren van de traditionele wasknijper tot uurwerken en zware deuren. Torsieveren kunnen worden geproduceerd van draaddikte 0,1 mm tot en met 20 mm. Ons ontwerpteam kan onze geavanceerde CNC machines gebruiken om verschillende vormen te creëren, waardoor zowel enkele als dubbele torsieveren mogelijk zijn. De poten kunnen in verschillende standen geleverd worden, evenals buigingen in de poten.

Torsieveren kunnen in diverse materialen worden geproduceerd en met verschillende oppervlaktebehandelingen worden geleverd, specifiek voor uw toepassing en arbeidsomgeving.

Nu vrijblijvend aanvragen

Hebt u veren van hoge kwaliteit nodig als een op maat gemaakt product voor een speciaal project? We kijken uit naar uw aanvraag!

De beste manier om ons te bereiken is per telefoon tijdens onze openingsuren: Maandag tot donderdag van 08:00 tot 17:00 en vrijdag van 08:00 tot 13:00.
U kunt ons ook een e-mail sturen met uw verzoek of gebruik maken van ons contactformulier.

Scroll naar top